Trygga förmåner

Våra förmåner

​​​​Samarbete, utveckling och kamratskap är viktigt för oss, men vi vet också att personalförmåner är en del av en trygg och attraktiv arbetsplats. Hälsosam, trivsam arbetsmiljö med till exempel friskvårdsbidrag är en del av vårt erbjudande. Konkurrenskraftig pension, sjukvårdsförsäkring och sociala aktiviteter för att främja välmående och laganda, är andra framgångsingredienser. Här kan du se några av de förmåner vi erbjuder dig.
Friskvårdsbidrag
 

Vi värnar om din hälsa. Vi vet att fysisk aktivitet är bra för din fysiska och mentala hälsa och därför ger vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Sjukvård och hälsoförsäkring
 

Vi erbjuder sjukvårds- och hälsoförsäkringar för dig som är tillsvidareanställd/provanställd. Via sjukvårdsförsäkringen får du möjlighet till snabb tillgång till privat sjukvård och samtalsstöd vid behov.

Tjänstepension
 

Utöver lön och andra förmåner betalar vi även tjänstepension till dig som anställd. Tjänstepensionen är ett komplement till den allmänna pensionen.

Rabatt på våra försäkringar
 

Som prov- och tillsvidareanställd hos oss får du rabatt på utvalda sakförsäkringar. Rabatten gäller även för make, maka, sambo samt hemmavarande barn.

Måltidsförmån
 

Att luncha med trevliga kollegor är en viktig del av livet på jobbet. Vi erbjuder därför en valfri måltidsförmån som du kan välja att ta del av och innebär att vi bidrar lite extra till dina lunchkostnader.

Föräldrapenningstillägg
 

Vi uppmuntrar våra medarbetare att vara föräldralediga. Utöver föräldrapenning från Försäkringskassan ersätter vi upp till 90 % av din lön.

Jobba på distans
 

Vi ser att det i många fall går att kombinera att jobba från kontoret med distansarbete. Hos oss är möjligheten till distansarbete beroende av arbetets karaktär och sker i dialog med ledare och medarbetare.

Volontärarbete
 

Vi tror att ett personligt engagemang är bra både för dig och för företaget. Hos oss kan därför alla fast-anställda använda två dagar per år till ideellt arbete. Uppdragen arrangeras ofta av frivilligorganisationer som precis som vi möter och avlastar människor i olika livssituationer.

Förmånsportal
 

Hos oss har du även tillgång till vår förmånsportal Benify. Här kan du ta del av massa fina förmåner och mängder av erbjudanden inom hälsa, träning, hem och fritid med mera.

Jag arbetar som gruppchef och känner stolthet över hur vi tillsammans utvecklar vår arbetsplats för att vi alla ska trivas och må bra. Våra kännetecken är ju att ta ansvar, visa tillit och skapa utveckling. Allt börjar med oss själva för att vi ska kunna erbjuda våra kunder trygghet för livet.​

Carl, Gruppchef SkadorHitta lediga tjänster hos oss