Student

​Student – med siktet inställt på framtiden


Under fliken ’Lediga Jobb’ hittar du alla lediga tjänster inom Trygg-Hansa. Där hittar du även de möjligheter vi erbjuder studenter som exempelvis uppsatspraktik.

Trygg-Hansa är ett av Sveriges ledande sakförsäkringsbolag med cirka 1 500 medarbetare runt om i landet. Att rekrytera morgondagens talanger är en viktig del i vår fortsatta framgång och vår relation med dig som är student är därför avgörande för vår framtid. Utan engagerade och ambitiösa framtida medarbetare finns inget Trygg-Hansa.

Vi kan erbjuda en början eller nytt steg i din karriär. Som anställd på Trygg-Hansa blir du inte bara en del av en nytänkande och framåtriktad verksamhet i Sverige. Du blir också en del av RSA Group – en av världens största försäkringskoncerner. Dessutom får du trevliga kollegor och möjligheter att utvecklas på en arbetsplats med bra arbetsvillkor, flexibla tider och stort hjärta.

Trygg-Hansa erbjuder alltifrån examenspraktik, sommarjobb till del och heltidstjänster. Vi erbjuder löpande möjligheter för studenter inom olika områden, för att vara absolut säker på att inte gå miste om något – Connecta med oss, då får du alltid ett meddelande när en tjänst läggs ut som vi tror kan passa dig!