TryggaMil

​Extraladdad försäkring via din bilhandlare

​​​​Den här exklusiva bilförsäkringen vänder sig till dig som vill ha samma grundskydd som vår vanliga försäkring men laddad med ännu fler smarta fördelar.

.

 

Hyrbil ingår

Tillägget Hyrbil ingår i försäkringserbjudandet och kan ge dig  ersättning för hyrbil upp till 65 dagar.

.

 

Utökad motor och elektronik 

Med TryggaMil får du ett utökat skydd ända upp till 15 000 körda mil under förutsättning att din bil inte är äldre än 8 år. ​

.

 

Nybilsersättning 2 år

 Om du har Bilförsäkring stor med TryggaMil kan du få ersättning för en helt ny bil, om din bil blir stulen eller skadad.Därför är det bra med TryggaMil

Vår tryggare bilförsäkring ger dig det där lilla extra som en annan försäkring kanske behöver tillägg för. Beroende på vad du och din bil behöver så kan du antingen välja en halvförsäkring eller helförsäkring med TryggaMil, eller så väljer du vårt mest maxade skydd​: Bilförsäkring stor. 

I erbjudandet ingår även tillägget Hyrbil. Så oavsett om du väljer vårt mest omfattande skydd eller en halv- eller helförsäkring så ger TryggaMil dig ersättning för hyrbil i upp till 65 dagar när din egen bil inte går att köra. Precis som med våra andra tillägg kan du välja själv om det är ett tillägg du behöver.

Läs för-och efterköpsinformationen innan du tecknar TryggaMil.Vilken försäkring bör din bil ha?

Om din bil är nyare än tre år ingår det oftast en vagnskadegaranti och då räcker det med en halvförsäkring för ett komplett skydd. En halvförsäkring med TryggaMil ersätter bland annat dina borttappade nycklar, om din bil stjäls eller om det blir inbrott i den. Halvförsäkringen ersätter också om du behöver bärgning till närmaste verkstad eller om du till exempel drabbas av att bilen får ett stenskott. Vår helförsäkring omfattas av samma skydd som halvförsäkringen men utöver det grundläggande skyddet ingår också Vagnskada som ersätter skador på din egen bil vid en trafikolycka. 

Vårt mest omfattande skydd får bilen med Bilförsäkring stor, som är topprankad av Konsumenternas försäkringsbyrå. Den innehåller samma skydd som vår helförsäkring men är utökad tillsammans med resterande tillägg.

Några andra fördelar med TryggaMil

  • Förlängt skydd om bilens motor eller elektronik slutar fungera
    Med det utökade skyddet kan du få till exempel få ersättning om motorn eller klimatanläggningen går sönder, och då kan det vara tryggt att snabbt få ersättning från bilförsäkringen. Med TryggaMil får du ett utökat skydd ända upp till 15 000 körda mil under förutsättning att din bil inte är äldre än 8 år.
  • Självriskrabatt vagnskadegaranti
    Om du råkar ut för en skada som omfattas av bilens vagnskadegaranti sänks självrisken för vagnskadegarantin med 3 000 kr.
  • Ny bil som är värd mer än din gamla
    Om du har Bilförsäkring TryggaMil och din bil totalförstörs eller blir stulen, kan vi ersätta dig med 125% av bilens marknadsvärde när du köper en ny bil hos en utvald bilhandlare.​

Allt om försäkringen

Läs för- och efterköpsinformationen innan du tecknar TryggaMil

Du kan läsa mer om försäkringen och viktiga undantag i för- och efterköpsinformationen nedan. Du kan också läsa i produktfaktabladet (IPID), som kan hjälpa dig att jämföra försäkringar mellan olika bolag. Både för- och efterköpsinformationen och produktbladet är sammanfattningar av försäkringsvillkoret.