Äkta märkesförsäkring för BMW Motorrad

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ BMW Motorrad Logotyp

Premium försäkring för din MC

Bara det bästa är gott nog för dig och din MC. Hos oss får du en extraladdad försäkring som är noga utvald av BMW Motorrad i samarbete med Trygg-Hansa.

BMW Motorrad Försäkring är marknadens enda märkesförsäkring för BMW motorcykel. Den innehåller bland annat dessa smarta fördelar:

.

 

Förlängt skydd på motor och elektronik. Gäller ända upp till 6 000 mil, när din motorcykel inte är äldre än 6 år.

.

 

Garanterad reparation på auktoriserade märkesverkstäder med originaldelar

.

 

Drulleförsäkring ingår. Bra om du t.ex. råkar tappa motorcykelns startnyckel.


Har du köpt din MC direkt från en BMW Motorrad återförsäljare?

Specialerbjudande

Om du köper din motorcykel direkt från BMW Motorrad får du 25 procent rabatt på försäkringen första året. Gäller både nya och begagnade motorcyklar.

En försäkring som skyddar både dig och din motorcykel

BMW Motorrad Försäkring gäller både lätt och tung motorcykel. Precis som för bil måste du enligt lag trafikförsäkra hojen. Men för att få ett bra skydd bör du komplettera med en halv- eller helförsäkring.

Snabb hjälp om din ögonsten stjäls eller går sönder

Med en halvförsäkring får du ersättning om någon stjäl din motorcykel, ditt mc-ställ, hjälm, ryggskydd, jacka eller annan utrustning. Du får också ersättning om din mc skadas av en brand eller om du spräcker kåpglaset. Skulle du få ett stenskott och glaset går att laga, betalar du bara 100 kr i självrisk.

Ersättning om du får sladd i en kurva

Det är viktigt att du tecknar trafikförsäkringen samma dag du köper din motorcykel. Försäkringen ersätter dig och din passagerare om ni råkar ut för en olycka. Vill du ha ett ännu bättre skydd vid en trafikolycka, kan du komplettera med vår tilläggsförsäkring Privat vård och ersättning efter trafikolycka.

Skydd om du krockar eller någon förstör din mc

Med en helförsäkring får du ett ännu starkare skydd. Utöver allt som ingår i din trafikförsäkring och halvförsäkring får du också ersättning om din mc skadas i exempelvis en krock eller om någon vandaliserar den. Med vår tilläggsförsäkring Självriskrabatt 3 000 kronor reduceras din självrisk vid bland annat godkänd parkeringsskada och skadegörelse. Du betalar ingenting om du behöver bärgning, gäller två gånger per försäkringsår.

Någon att prata med efter en olycka

Om du mår dåligt efter en olycka med motorcykeln kan det vara tryggt att få stöd av en terapeut. Därför ingår även ett krisskydd i din försäkring. Du får också ersättning om du hamnar i en tvist och krävs på skadestånd vid t.ex. en försäljning eller om du krockat med någon.


Ska du köra din mc på bana?

Vår mc-försäkring gäller inte på tävlingsbanor, men täcker träning och utbildningar godkända av oss, till exempel vissa kurser som arrangeras av Sveriges Motorcyklister.

Läs mer om hur vår mc-försäkring gäller vid körning på bana.

Villkor och förköps­information

Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om försäkringen i förköpsinformationen nedan. Du kan också läsa i produktfaktabladet (IPID), som är ett standardiserat blad för att du lättare ska kunna jämföra försäkringar mellan olika bolag. Både förköpsinformationen och produktbladet är sammanfattningar av försäkringsvillkoret, som du också hittar nedan.

Kontakta oss på 0771-111 665 om du vill veta mer.

 QuickQuotePlaceHolder