Tillägg för din Bostadsrättsförsäkring

​​​​​​​​​​​​​​Förstärk din bostadsrättsförsäkring med våra tilläggsförsäkringar

Har du tappat mobilen i golvet eller läcker det vatten i badrummet? Genom att förstärka bostadsrättsförsäkringen med våra tilläggsförsäkringar kan du känna dig trygg om något händer. Vi rekommenderar framför allt att du kompletterar med Drulleförsäkring (allriskförsäkring) och Utökad bostadsrättsförsäkring.

Om du trampat på surfplattan eller tappat servisen

Med vår Drulleförsäkring får du ett bra skydd för vardagsolyckor som hemförsäkringens grundskydd inte täcker. Till skillnad från andra allriskförsäkringar ger vår försäkring ersättning för skador som du själv orsakar, både på saker (som mobil och möbler) och fast inredning (som golv och tak).

Hjälp och ersättning om det läcker vatten i badrummet

För dig som har en bostadsrätt är det viktigt att du kompletterar skyddet med vår Utökade bostads-rättsförsäkring. Försäkringen ersätter dig bland annat för läckande ytskikt i badrummet, t.ex. kakel och klinker.

Dessutom får du mer ersättning, eftersom vi gör ett lägre åldersavdrag för det som skadas, t.ex. vattenskadade tapeter eller golv. Har du bara hemförsäkringens grundskydd drar vi bort upp till 75 000 kr från ersättningen vid en skada. Kompletterar du med vår Utökade bostadsrättsförsäkring drar vi i de flesta fall bort max 15 000 kr.

Ersättning om du bryter foten inför skidresan

Tycker du om att resa? Teckna vårt tillägg så får du ett av marknadens bästa avbeställningsskydd. Om du blir akut sjuk eller råkar ut för ett olycksfall står vi för kostnaden om du måste boka av en resa. Avbeställningsskyddet ingår i tillägget Utökad Reseförsäkring och kan ge ända upp till 70 000 kr per person i ersättning.

Har du en småbåt?​

Om båtmotorn eller hela båten plötsligt är stulen eller om du råkar gå på grund kan det kännas tryggt med vår Småbåtsförsäkring. Tillägget gäller för din båt vars skrov är mindre​ än fem meter och värd upp till 25 000 kr, med en motoreffekt på max 15 hästkrafter.

Har du redan bostadsrättsförsäkringen hos oss, loggar du bara in på Mina sidor och kompletterar med de tilläggsförsäkringar du behöver.Har du ännu inte bostadsrättsförsäkringen hos oss klickar du på Beräkna ditt pris och tecknar både din bostadsrättsförsäkring och dina tilläggsförsäkringar.

Läs Förköpsinformationen innan du tecknar din hemförsäkring

Förköpsinformationen. Förköpsinformationen är en sammanfattning av försäkringsvillkoret.