Tillägg för din Hyresrättsförsäkring

​​​​​​​​Förstärk hemförsäkringen med våra tilläggsförsäkringar

Har du tappat mobilen i golvet eller har teven gått sönder? Genom att förstärka hemförsäkringen med våra tilläggsförsäkringar kan du känna dig trygg om något händer. Vi rekommenderar framför allt att du kompletterar med Drulleförsäkring (allriskförsäkring).

Ersättning om du trampat på surfplattan eller tappat servisen

Med vår Drulleförsäkring får du ett bra skydd för vardagsolyckor som  hemförsäkringens grundskydd inte täcker. Exempelvis om du tappar mobilen i golvet eller om en middagsgäst spiller vin på mattan i vardagsrummet.

Ersättning om du bryter foten inför skidresan

Tycker du om att resa? Teckna vårt tillägg så får du ett av marknadens bästa avbeställningsskydd. Om du blir akut sjuk eller råkar ut för ett olycksfall står vi för kostnaden om du måste boka av en resa. Avbeställningsskyddet ingår i tillägget Utökad Reseförsäkring och kan ge ända upp till 70 000 kr per person i ersättning.

Äger du en liten båt?

När du upptäcker att båtmotorn är stulen eller om du råkar gå på grund kan det kännas tryggt med vår Småbåtsförsäkring. Tillägget gäller för din båt vars skrov är mindre​ än fem meter och värd upp till 25 000 kr, med en motoreffekt på max 15 hästkrafter.

Så här enkelt tecknar du dina tilläggsförsäkringar

Har du redan hemförsäkringen hos oss, loggar du bara in på Mina Sidor och kompletterar med den tilläggsförsäkring du behöver.Har du ännu inte hemförsäkringen hos oss klickar du på Se ditt bästa pris​och tecknar både din hemförsäkring och dina tilläggsförsäkringar.

Läs Förköpsinformationen innan du tecknar din hemförsäkring

Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om försäkringen i Förköpsinform​ationen. Förköpsinformationen är en sammanfattning av försäkringsvillkoret.​