Trygg-Hansa-appen

​​Vår app gör det enklare om din bil skadas

Trygg-Hansa-appen underlättar och sparar tid när du har råkat ut för något med din bil. Du kan använda den efter din anmälan till oss, om du anlitar en verkstad som erbjuder fotobesiktning eller Hämtservice.

 

​Det här kan du göra i appen:

Skicka in foton på skadornaOm din verkstad erbjuder fotobesiktning, så kan du i appen skicka in foton på skadorna. Verkstaden kan då bedöma vad som ska göras utan att du behöver åka dit. Enkelt för dig och bra för miljön! I appen kan du även boka tid för reparation.

Boka tid för HämtserviceOm Hämtservice finns där du bor så bokar du tid för den i appen. Då hämtar verkstaden din bil när det är dags för reparation och kör sedan tillbaka den när den är klar.

Du som har Hämtservice får även uppdateringar i appen om hur det går med ditt ärende. Om verkstaden till exempel behöver beställa reservdelar får du veta när de är beställda och när de har kommit. Så att du hela tiden får senaste nytt om din bil.

skadeförebyggande tipsDu får också tips och råd i appen. Vad behöver du som bilägare tänka på för att ta hand om din bil på bästa sätt? Och hur kör du säkert för att förebygga fler skador?

Läs vidare

Ladda ner appen

Trygg-Hansa-appen finns i App Store och Google Play. Den kostar ingenting. Du loggar in med ditt registreringsnummer och skadenumret som du får när du anmäler skadan.

​​