Försäkringar via din sparbank

​​​​​​​​​​​Du får särskilda fördelar som Sparbankskund

Vi samarbetar med ett antal fristående Sparbanker, så att du som är kund hos dem får särskilda fördelar hos oss. Ring eller boka in dig på en försäkringsgenomgång så får du de extra fördelarna:

  • Premiebefrielse i hem- och fordonsförsäkringen – du slipper betala i tuffa tider
  • Villkorsgaranti när du byter hemförsäkring

​​​​För prisuppgift: ring 077​1-388 ​​​300​ eller boka tid, så ringer vi dig!


Osäker på vad du behöver? På 10 minuter får du veta!

Unna dig själv en försäkringsgenomgång, helt utan kostnad. Vi ringer då upp dig och går igenom hela ditt försäkringsskydd. På 10 minuter får du veta vilka försäkringar du behöver – för hemmet, bilen, sommarstugan, båten, företaget … och annat som är viktigt i ditt liv

Du slipper betala i tuffa tider

Att bli arbetslös eller sjukskriven kan vara ansträngande för ekonomin. Därför ingår premiebefrielse både för hem- och villaförsäkringen och för försäkringen för personbil och lätt lastbil.

Om du blir ofrivilligt arbetslös eller sjukskriven på heltid betalar du bara premien i tre månader. Sedan slipper du betala i upp till tolv månader.

Premiebefrielse Sparbanken – fullständiga villkor

Villkorsgaranti när du byter hemförsäkring

När du som sparbankskund tecknar en hem- eller villaförsäkring hos oss ingår en villkorsgaranti under första året. Det innebär att du kan få ersättning för en skada även om den inte täcks av din försäkring hos oss, om den hade ersatts av ditt förra försäkringsbolag.

​Villkorsgaranti Sparbanken – fullständiga villkor

 
 
 
 

Få råd om rätt försäkring

Våra försäkringsrådgivare är vana att svara på frågor. Dessutom kan de hjälpa dig att vara rätt försäkrad utifrån dina behov just nu.

Boka tid för en försäkringsgenomgång