Försäkringar via din sparbank

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Ring så får du särskilda fördelar för sparbankskunder

Vi samarbetar med tretton fristående sparbanker, så att du som är kund hos dem får särskilda fördelar hos oss. Ring så ser vi till att du får dina f​ördelar:​

Premiebefrielse i hem- och fordonsförsäkringen – du slipper betala i tuffa tiderVillkorsgaranti när du byter hemförsäkring 

​​​​För prisuppgift, ring 077​1-388 ​​​300​


Du slipper betala i tuffa tider

Att bli arbetslös eller sjukskriven kan vara ansträngande för ekonomin. Därför ingår premiebefrielse både för hem- och villaförsäkringen och för försäkringen för personbil och lätt lastbil.

Om du blir ofrivilligt arbetslös eller sjukskriven på heltid betalar du bara premien i tre månader. Sedan slipper du betala i upp till tolv månader.

Premiebefrielse Sparbanken – fullständiga villkor (pdf)


Villkorsgaranti när du byter hemförsäkring

När du som sparbankskund tecknar en hem- eller villaförsäkring hos oss ingår en villkorsgaranti under första året. Det innebär att du kan få ersättning för en skada även om den inte täcks av din försäkring hos oss, om den hade ersatts av ditt förra försäkringsbolag. 

Villkorsgaranti Sparbanken – fullständiga villkor (pdf)


Osäker på vad du behöver? På 10 minuter får du veta!

Unna dig själv en försäkringsgenomgång, helt utan kostnad. Vi ringer då upp dig och går igenom hela ditt försäkringsskydd. På 10 minuter får du veta vilka försäkringar du behöver – för hemmet, bilen, sommarstugan, båten, företaget … och annat som är viktigt i ditt liv.


​Kontakta din personliga bankrådgivare

— för att boka tid med vår försäkringsspecialist
Ok, jag förstår