Skydda ekonomin och företagets framtid

För ditt företag och dina behov
Som kund hos Bokio får du rabatt på vår anpassade företagsförsäkring. Boka ett samtal med oss så tar vi fram rätt försäkring tillsammans.
Boka försäkringsgenomgång

För dig med Bokio:
​Rabatt på rätt företagsförsäkring

.

 

Upp till 30% rabatt!​

Som kund hos Bokio får du rabatt på vår anpassade företagsförsäkring​

.

 

Anpassad för din bransch

Vi ser till att du får rätt försäkring för just din verksamhet.​

.

 

Rätt försäkring för företaget

Vi har rätt försäkring för hela företaget:  verksamheten, medarbetare, lokaler, fordon och​ inventarier.​

​​

Spara tid och pengar – fortsätt mot nya framgångar​

Vi vet att livet som småföretagare ofta är hektiskt med små marginaler. Alla kan råka ut för att något går snett. Men ett tråkigt skadestånd, utrustning som stjäls eller maskiner som går sönder ska inte behöva stoppa ditt företag. Vi skyddar din ekonomi och sparar din tid så att du kan fokusera på företagets framtid

Trygghet när något gått snett

Alla kan göra misstag. I tjänsten kan du råka ha sönder något, eller så visar det sig att rådet som du gav som konsult är fel och sätter kunden i ekonomisk knipa. Om någon kräver dig på skadestånd och skadan täcks av ditt villkor så hjälper vi dig. Vi utreder om det verkligen är du som är ansvarig och ersätter både rättegångskostnader och skadestånd.

Anpassad för dig och din bransch

Alla branscher har olika förutsättningar och behov. Vi känner till vardagen för dig som småföretagare och riskerna i just din bransch. Hos oss får du rätt företagsförsäkring för din verksamhet. Vi underlättar för dig så att du slipper ägna tid åt att hitta rätt i djungeln av olika slags försäkringar.

Hjälp när verksamheten står stilla

Ett avbrott i verksamheten får snabbt stora konsekvenser: hyra och lön ska ju ändå betalas. I vår företagsförsäkring ingår en avbrottsförsäkring. Vi ersätter både dina fasta kostnader och den vinst som du går miste om när verksamheten står stilla efter till exempel en brand eller ett inbrott.

Viktigt skydd – även när du jobbar hemma

Har du kontoret därhemma? Vet du att hemförsäkringen ändå inte täcker ditt företag? Hos oss är du tryggad om ditt företag skulle drabbas av ett inbrott, vattenskada eller brand, även om du jobbar hemma. Dessutom kan du få ersättning om du råkar ha sönder något, till exempel om du skulle spilla kaffe över datorn.​

Låg självrisk

En av marknadens lägsta självrisker

Endast 1 500 kronor vid brand, vattenskada, inbrott eller en fysisk och oförutsedd skada på arbetsplatsen.

Generöst skydd

Generöst skydd för dina bärbara datorer och mobiltelefoner

Vår allriskförsäkring ger dig ett generöst skydd för företagets mobiltelefoner, bärbara datorer och surfplattor. Det gäller överallt i hela världen.

Lättare för nystartade

Lättare för dig som startar nytt företag

Som nybliven egenföretagare får du 30 % rabatt första året du har vår försäkring. Kontakta oss på 0771-111 110 så hjälper vi dig.

(Rabatten inkluderar det ordinarie erbjudandet med tio procent lägre pris.)

 CroppedImage

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Snart 200 år av trygghet

Trygg-Hansa har gjort skillnad i människors liv ​sedan 1828. Vi har gedigen erfarenhet och står stadigt vid din sida.

Ok, jag förstår