Våra appar

Vårdplanering

I denna app kan du som har Trygg-Hansas sjukvårdsförsäkring kontakta legitimerade sjuksköterskor i vår Vårdplanering – oavsett var du befinner dig. Du loggar in enkelt och säkert med Mobilt BankID och möter våra sjuksköterskor i ett krypterat videosamtal eller i en chat. Sjuksköterskorna kan ge dig medicinska råd och boka in tider för planerad vård. De har även möjlighet att konsultera läkare när behov uppstår.

Hämta i App StoreLadda ned Vårdplanering på Google Play 


Gravid- och mammaträning

Trygg-Hansas app Gravid- och mammaträning är framtagen speciellt för dig med Trygg-Hansas gravidförsäkring och den kostar ingenting. Här får du som gravid eller nybliven mamma personlig coachning av vår träningsexpert Anna R Landaeus från StrongerMama. Hon hjälper dig att hitta rätt nivå i din träning och balansen mellan fysisk aktivitet och avslappning. Övningarna fokuserar på helheten och du kan enkelt göra dem hemma i din egen takt – så att du kan lyssna på din kropp.

Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Babybojen​

Appen är uppbyggd i fyra steg och innehåller tolv olika övningar som går att göra hemma i badkaret eller badbaljan från mycket tidig ålder. Med hjälp av Therese Alshammar, instruktör och ambassadör för Babybojen, guidas du i korta filmer genom de olika stegen och övar balans, koll och glädje i vatten ihop med ditt barn. Appen är gratis och en del av Trygg-Hansas initiativ Babybojen som är en långsiktig satsning för att demokratisera trygghet i och kring vatten.

Hämta i App Store Ladda ned på Google Play​​​

Trygg-Hansa Sjukvård​

Har du en sjukvårdsförsäkring hos Trygg-Hansa? Då är detta en app för dig. Här kan du enkelt och smidigt hantera din försäkring.

Anmäl nya besvär och skador och ta kontakt med Vårdplaneringen via video eller meddelanden. Vid behov kan du även bokas in till digitala vårdmöten med specialistläkare. Du som är i behov av fysioterapi kan också få ett digitalt rehabiliteringsprogram via appen från ett urval av våra vårdgivare. Du kan också få inspiration, tips och råd kring hälsa, kost och motion och om du vill kan du skapa individuellt anpassade träningsprogram.

Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Ok, jag förstår