​​​

Just nu går det inte att ringa oss på grund av tekniska problem. Som privatperson kan du lösa många ärenden på Mina sidor​.

Kundförmåner för båt

​​

Här har vi samlat förmåner, erbjudanden och tjänster för dig som har din båtförsäkring hos oss.

 

Säkerhetsshopen

I Trygg-Hansas säkerhetsshop kan du beställa säkerhetsprodukter för din båt inom brand, första hjälpen och sjöräddning.

Till Säkerhetsshopen

 

Gratis stöldskyddsmärkning hos BoatSecure

Som båtförsäkringskund hos oss är vi glada att kunna erbjuda dig den elektroniska stöldskyddsmärkningen BoatSecure gratis. ( Ordinarie pris 198 kr ) Tyvärr sker ju stölder även då båten ligger på land så passa på att märka båt och motor.

För att ta del av erbjudandet anger du "Trygg-Hansa" som rabattkod vid beställningen.

Erbjudandet gäller endast om du har båtförsäkring i Trygg-Hansa och om du anger din rabattkod.

Läs mer om BoatSecure och gör din beställning här.

Sector Alarm - Erbjudande om förmånligt hemlarm

Ett hemlarm med åtgärd vid både inbrott och rökutveckling. Vår samarbetspartner Sector Alarm ger dig som ny kund rabatt på både installation och på månadsavgift. Förutom väktarutryckning dygnet runt, så finns andra bra tjänster, som bland annat nyckelservice om du själv blir av med nycklarna, årlig service, och en kostnadsfri app för smartphone. Du som kund är inte bunden till bindningstid eller kostnader för utryckningar vid falsklarm.

Om du har valt ett annat försäkringsbolag för din hemförsäkring, så har du ändå en förmån som kund hos Trygg-Hansa. Startpaketet kostar då 995 kr och månadsavgiften är 419 kr. (rekommenderat pris är annars 4 680 kr och månadsavgift ca 490 kr.)

Erbjudandet gäller bara dig som är kund i Trygg-Hansa. Du kan läsa mer och göra en intresseanmälan genom att klicka på länken nedan. Erbjudandet gäller endast nya kunder hos Sector Alarm.

Mer om erbjudandet

 

SEB - Erbjudande om förmånligt privatlån utan säkerhet.

Som kund i Trygg-Hansa erbjuder SEB dig att låna från 20 000 kronor upp till 350 000 kronor. Ingen säkerhet behövs och inga avgifter finns. Du kan när som helst lösa lånet utan extra kostnad.

Oavsett vad du lånar till så kan det löna sig att jämföra lånevillkor och räntor innan. 

Läs mer, se aktuell ränta och göra en låneansökan SEB Privatlån för Trygg-Hansas kunder här.

 

Samlingsrabatt på din försäkringspremie - 5 - 20 %

Du kan få upp till 20 % i rabatt när du samlar dina försäkringar hos oss. Ju fler försäkringar, desto mer får du i samlingsrabatt. Vi tycker att det ska löna sig att vara kund hos oss på Trygg-Hansa.