Identitetsstöld

​​Identitetsstöld - Rabatt på UC id-skydd

Som kund hos oss får du rabatt på id-skydd från kreditupplysningsföretaget UC. Ditt pris: 49 kr per månad (ord. pris 54 kr per månad).

Beställ id-skydd direkt hos UC.

Id-skyddet består av tre delar: förebyggande bevakning, hjälp om du drabbas och personlig service dygnet runt.

Förebyggande bevakning

Du får ett sms eller e-post inom 24 timmar när en uppgift om dig ändras hos UC. Sedan kan du logga in på minUC.se och läsa mer om vad som har hänt.
UC bevakar en mängd händelser som kan vara svåra att upptäcka själv:

Någon söker ett lån eller handlar på kredit i ditt namn.Någon tecknar telefonabonnemang i ditt namn.Någon beställer varor på internet mot faktura i ditt namn.Någon ändrar din folkbokföringsadress.Någon kapar din fastighet.

Hjälp om du har drabbats – eller misstänker att du har drabbats

Du slipper lägga tid på att reda ut det som bedragarna har orsakat, till exempel att kartlägga vad som har hänt, kontakta företag, bestrida fakturor och radera betalningsanmärkningar. UC tar hand om det åt dig.

Personlig service – dygnet runt, alla dagar

Du kan ringa till UC när som helst, för att få deras professionella hjälp och råd

Beställ id-skydd direkt hos UC.

(Källa: minUC.se)

Det finns mycket du kan göra för att förebygga, upptäcka och begränsa följderna av id-stöld och id-bedrägeri. På vår sajt Familjen har vi samlat tips på hur du skyddar din identitet .

Vilket skydd ingår i en försäkring hos Trygg-Hansa?

Om du har en hemförsäkring hos oss så gäller rättskyddet i den även för id-stöld. Det innebär att vi står för dina kostnader för en advokat, om du i samband med en id-stöld hamnar i en tvist med ett företag som har skickat felaktiga fakturor till dig. De flesta skulder som uppstår vid en id-stöld brukar skrivas av.

 
Ok, jag förstår