Bilförsäkring

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Förstärk din bilförsäkring med tillägg

Hyrbil när din egen bil står på verkstaden, rabatt på självrisken och snabb tillgång på vård efter en bilolycka. Genom att förstärka din bilförsäkring med våra tilläggsförsäkringar får du ett bättre skydd om något händer.​

Hyrbil tillhands när din bil står på verkstaden

Tilläggsförsäkringen Hyrbil är ett bra komplement för dig som kör mycket bil. Om bilen blir stulen eller skadas ersätter vi 75 % av hyrbilskostnaden i upp till 65 dagar. Vill du inte hyra en bil får du istället kontantersättning. Du kan även växla mellan hyrbil och kontantersättning, om du exempelvis åker buss under veckorna men behöver bil på helgerna eller tvärtom.

3 000 kr lägre självrisk och ingen självrisk vid bärgning

Med tillägget Självriskrabatt sänks din självrisk för Vagnskada eller Vagnskadegaranti med 3 000 kr, om du råkar ut för skadegörelse, en godkänd parkeringsskada eller en viltolycka. Har du inte Vagnskada eller Vagnskadegaranti ersätter vi dig för reparationskostnader upp till 3 000 kr. Tillägget gör också att din självrisk blir 0 kr om din bil behöver bärgas.

Vi betalar vården och rehabiliteringen efter en olycka

Med tilläggsförsäkringen Utökad Personskada får du och dina passagerare tillgång till privat sjukvård efter en bilolycka, om det är kö i den offentliga vården. Vi betalar även kostnaderna för vården och ser till att ni får en egen rehabcoach, som hjälper er tillbaka efter en olycka. Om skadan blir bestående kan ni dessutom få upp till 600 000 kr i ersättning, beroende på hur allvarlig skadan är.

Så här enkelt tecknar du dina tilläggsförsäkringar:

Har du redan bilförsäkring hos oss loggar du bara in på Mina sidor och gör en komplettering.Har du ännu inte bilförsäkringen hos oss, klickar du på Få pris & teckna​ och tecknar bilförsäkringen med dina tilläggsförsäkringar.

Läs Förköpsinformationen innan du tecknar din bilförsäkring

Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om försäkringen i Förköpsinformationen. Förköpsinformationen är en sammanfattning av försäkringsvillkoret.​