Bilförsäkring

Förstärk ditt skydd med våra tilläggsförsäkringar

Hyrbil när din egen bil står på verkstaden, rabatt på självrisken och snabb tillgång på vård efter en bilolycka. Genom att förstärka din bilförsäkring med våra tilläggsförsäkringar får du ett bättre skydd om något händer. Läs mer och teckna enkelt idag.

Hyrbil tillhands när din bil står på verkstaden

Tilläggsförsäkringen Hyrbil är ett bra komplement för dig som kör mycket bil. Om bilen blir stulen eller skadas ersätter vi 75 % av hyrbilskostnaden i upp till 65 dagar. Vill du inte hyra en bil får du istället kontantersättning. Du kan även växla mellan hyrbil och kontantersättning, om du exempelvis åker buss under veckorna men behöver bil på helgerna eller tvärtom.

Lägre självrisk om du krockar med ett rådjur

Med tilläggsförsäkringen Självriskrabatt slipper du betala 3 000 kr av Vagnskadans självrisk, om du krockar med ett djur, råkar ut för skadegörelse eller en godkänd parkeringsskada. Dessutom slipper du självrisken om bilen behöver bärgas till verkstaden. Har du bara halvförsäkrat bilen, så ingår inte Vagnskada. Istället står vi för reparationskostnader i ovan nämnda skadefall upp till 3 000 kr. Har du vagnskadegaranti ersätter vi 3 000 kr av självrisken.

Vi betalar vården och rehabiliteringen efter en olycka

Med tilläggsförsäkringen Utökad Personskada får du och dina passagerare tillgång till privat sjukvård efter en bilolycka, om det är kö i den offentliga vården. Vi betalar även kostnaderna för vården och ser till att ni får en egen rehabcoach, som hjälper er tillbaka efter en olycka. Om skadan blir bestående kan ni dessutom få upp till 600 000 kr i ersättning, beroende på hur allvarlig skadan är.

Tilläggsförsäkringar för dig som har TryggaMil

Har du tecknat TryggaMil via din bilhandlare? Då kan du välja tilläggsförsäkringarna Hyrbil och Utökad Personskada. Dessutom kan du välja tilläggsförsäkringen Självriskrabatt. Tilläggsförsäkringen ersätter 3 000 kr av din självrik vid djurkollision, godkänd parkeringsskada eller skadegörelse. Dessutom tar den bort självrisken för bärgning.    

Så här enkelt tecknar du dina tilläggsförsäkringar:

Har du redan bilförsäkring hos oss loggar du bara in på Mina sidor och gör en komplettering.Har du ännu inte bilförsäkringen hos oss, klickar du på Beräkna ditt pris och tecknar bilförsäkringen med dina tilläggsförsäkringar.

Läs Förköpsinformationen innan du tecknar din bilförsäkring

Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om försäkringen i Förköpsinformationen. Förköpsinformationen är en sammanfattning av försäkringsvillkoret