Finansförbundets medlemsförsäkringar

​​Få prisuppgift snabbt och enkelt

Gruppförsäkring

ett viktigt skydd för dig själv och din familj

Kanske har du försäkrat hemmet och dina saker, men har du tänkt på dig själv och din familj? Vad händer om någon i familjen drabbas av en sjukdom? Samhället grundläggandes skyddsnät med exempelvis allmän pension och sjukpenning är tänkta som ett basskydd. Men för att du och din familj ska vara ordentligt försäkrade behöver du komplettera med en gruppförsäkring och/eller individuella försäkringar.

Ring oss för att teckna en gruppförsäkring på 0771-111 653.


En av marknadens mest heltäckande hemförsäkringar

Våra hemförsäkringar ger dig bra säkerhet för dina ägodelar och sådant som du hyr eller lånar. Dessutom får alla i ditt hushåll ett personligt skydd.

Om det värsta skulle hända och du plötsligt står utan hem får du:

Hjälp inom 4 timmar. Akut ersättning på upp till 50 000 kr.Tillfälligt boende i upp till 18 månader.Självklart återställer vi även din bostad så att du kan flytta hem igen. 

Villa/radhus

I hemförsäkring Villa ingår allt som finns med i den vanliga Hemförsäkringen, plus skydd för själva huset och tomten det står på. Med villan försäkrad i Trygg-Hansa får du dessutom möjlighet till sanering av skadedjur.  

Beräkna pris

 

Fritidshus

Fritidshusförsäkringen ger dig en bra trygghet för t.ex. sommarstället, fjällstugan eller fritidslägenheten. Försäkringen omfattar bostadshuset, övriga byggnader, tomten och saker du förvara i ditt fritidshus.

 

Beräkna pris

 

Hyresrätt

Innehåller en hemförsäkring.

Beräkna pris


Bostadsrätt

Innehåller förutom en hemförsäkring även ett skydd för den fasta egendomen som du som bostadsrättsinnehavare är underhållningsskyldig för.

Beräkna pris


Förmånlig försäkring för din bil

Med vår bilförsäkring får du ett bra skydd även utan tilläggsförsäkringar.

Alltid låg självrisk – endast 100 kr för att laga ett stenskott.Drulle ingår – ersättning om du till exempel tappar bort nycklarna eller råkar tanka fel bränsle.Kristerapi ingår – tio behandlingar hos en psykolog efter till exempel en trafikolycka.

Beräkna pris