ST medlemsförsäkringar

​Dina försäkringar behåller sina fina förmåner​ 

​Du kanske har hört att ST byter försäkringsbolag för sina gruppförsäkringar vid årsskiftet? Kanske undrar du om det påverkar dina försäkringar för hemmet eller bilen? Lugn – allt är precis som vanligt, med riktigt bra priser. Läs mer om din hemförsäkring här, och din bilförsäkring här​.

Har du några personförsäkringar hos oss?​

De försäkringar som berörs av flytten är dina personförsäkringar, som också kallas gruppförsäkringar. Du kan ha en eller flera av dessa och de gäller precis som vanligt fram till årsskiftet. Här kan du läsa mer om vilka de är och om du eventuellt behöver göra något​. 

Alltid minst 10 procents rabatt på hemförsäkring och bilförsäkring. Du som inte redan har försäkringarna hos oss får ytterligare 10 procents rabatt första året!

Ingen premie i tuffa tider: du betalar inget för din hem- och bilförsäkring om du blir sjukskriven eller arbetslös en längre tid.


Logga in och se dina försäkringar

​Du som har BankID kan logga in och se vilka försäkringar du har hos oss. Du kan också följa dina betalningar och lägga in ett kontonummer för att betala via autogiro.​

​Vi ger dig råd att vara rätt försäkrad

Ring ​077​1-111 658 så når du vår kundservice för ST-medlemmar. Där kan du bland annat få en gratis genomgång av alla dina försäkringar. Livet förändras ju, och då kan det vara skönt att veta att du har det skydd du behöver.