Ok, jag förstår

Större företag och organisationer

Nätverk världen över

Trygg-Hansa försäkrar ett flertal av Sveriges större företag och organisationer.

En försäkringslösning för ett större företag är mycket mer än bara försäkring. Som kund hos oss får ni en Key Account Manager, som tillsammans med ett kundteam ser till att ert försäkringsskydd på bästa möjliga sätt svarar upp mot de risker som gäller specifikt för er.

Vi gör kontinuerligt noggranna uppföljningar av er försäkringsaffär och hjälper er att arbeta skadeförebyggande så att risken för framtida olyckor minskar. Trygg-Hansa är en del av den internationella försäkringskoncernen RSA.

För våra kunder i Sverige betyder det att vi finns över hela världen med kontor och representation. Men det betyder också att vi får tillgång till en enorm, internationell kunskapsbank, som gör vårt arbete med våra svenska försäkringar ännu bättre och effektivare.

Trygg-Hansa och Codan fusionerades i mars 2015. Tillsammans utgör bolagen en stark skandinavisk enhet - Försäkringsgruppen Codan/Trygg-Hansa.

Kontakta oss gärna på telefon 0771 111 110, så berättar vi mer.


Marinförsäkring

Inom Trygg-Hansa finns även en marindivision. Tillsammans med våra kollegor i Danmark och Norge erbjuder vi marinförsäkring.