Bilförsäkring

​​​​​​​​​​​Trygg hela vägen med vår bilförsäkring

Teckna nu och få fem procent rabatt!

Vänta...

Genom att klicka på knappen ovan bekräftar jag att jag har haft möjlighet att ta del av Trygg‑Hansas information om behandling av personuppgifter.

Högst rankad – Bilförsäkring stor är högst rankad i Konsumenternas Försäkringsbyrås jämförelse sedan april 2018.Drulle ingår – om du t.ex. tappar bort dina bilnycklar eller tankar fel.Slipp turer till verkstaden – med vår enkla tjänst fotobesiktning

Så här tycker våra kunder
4.4Se alla betyg och​ om​dömenBaserat på 5387 omdömen. Kundbetyg och omdömen presenteras i samarbete med BazaarVoice, en fristående leverantör av kundomdömen.

Bilförsäkring stor – med extra många förmåner

Tycker du mycket om din bil? Då är Bilförsäkring stor den rätta för dig. Den är högst rankad av Konsumenternas Försäkringsbyrå sedan april 2018. Utöver din halv- eller helförsäkring får du många extra fördelar som ersättning för en helt ny bil* vid stöld eller totalskada, hyrbil, låga självrisker och snabbare vård efter en trafikolycka – för alla i bilen.

*Gäller tills din bil är två år eller har körts 4 000 mil.

Med Bilförsäkring stor ​får du vårt mest omfattande skydd med alla tillägg plus extra fördelar till ett fast pris.

Vilken bilförsäkring passar dig bäst?

Här ser du de olika delarna i vår bilförsäkring. Mer information hittar du i Förköpsinformationen. Trafikförsäkringen måste du ha enligt lag, men för att få ett bra skydd bör du komplettera med en halvförsäkring eller helförsäkring. Du kan också förstärka skyddet med tilläggsförsäkringar efter dina olika behov eller välja Bilförsäkring stor som innehåller alla tillägg plus flera extra fördelar.

Vad behöver du veta om din bil?
Vi har samlat ett antal artiklar som ska hjälpa dig i ett tryggt och enkelt bilägande.


 TrafikHalvHelStor
Trafikförsäkring    
Brand    
Glasrutor    
Stöld och inbrott    
Motor och elektronik 8 år    
Drulle    
Bärgning    
Rättsskydd   
Krishjälp    
Vagnskada*  
Hyrbil   
Motor och elektronik 10 år   
Självriskreducering 50 procent​   
Självriskreducering    
Vård efter trafikolycka   

*Bilförsäkring stor kan väljas med eller utan vagnskada.

Slipp onödiga turer till verkstaden 

– använd tjänsten fotobesiktning

Via många verkstäder erbjuder vi smidigare och snabbare service! Med vår tjänst fotobesiktning slipper du till exempel åka till verkstaden för bedömning av din skadade bil. Skicka bilder på skadorna istället och åk dit först är det är dags att laga bilen. Enkelt för dig och samtidigt bra för miljön.

Appen kostar ingenting!

Läs mer och ladda ner appen

Läs Förköpsinformationen innan du tecknar din bilförsäkring

Vad ingår och vad ingår inte? Innan du bestämmer dig ska du läsa mer om försäkringen i Förköpsinformationen nedan. Förköpsinformationen är en sammanfattning av försäkringsvillkoret, som du också hittar nedan.  ​

Förköpsinformation personbil och lätt lastbil
Produktfaktablad personbil och lätt lastbil (IPID)
Fullständiga villkor
Tilläggsvillkor 2018-04-01 Bilförsäkring stor

Exklusiv försäkring via din bilhandlare

Har du köpt bilen via en bilhandlare som vi har avtal med? Då har du blivit erbjuden TryggaMil – en exklusiv bilförsäkring, laddad med smarta fördelar. L​​​äs mer om TryggaMil.

Din bil är värd en äkta märkesförsäkring

Visst vill du väl att din Peugeot ska förbli en Peugeot? Vi är det enda försäkringsbolag som kan erbjuda äkta märkesförsäkring för Tesla, Peugeot, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Chrysler, Citroën och specialanpassad försäkring för Mitsubishi. Med vår vassa märkesförsäkring kan du lita på att din bil alltid repareras med originaldelar på auktoriserade verkstäder. Läs mer om märkesförsäkring, få pris och teckna​.

Så här tycker våra kunder
4.4Se alla betyg och​ om​dömenBaserat på 4390 omdömen. Kundbetyg och omdömen presenteras i samarbete med BazaarVoice, en fristående leverantör av kundomdömen.

Företagsbil?

Läs mer om bilförsäkring för företag, få pris och teckna​.


Eller har du en gammal bil oc​h vill veta mer om vår veteranbilsförsäkring?​